Navigatie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Verrassend lage prijzen
 • Unieke vintage sieraden
 • 8.3 beoordeling door klanten

Verpanden bij Reclaimed

Een rekening op de mat, een weekendje weg of valt de verbouwing toch een beetje tegen? Veel mensen hebben wel eens de pech dat het allemaal even tegen zit. Dan biedt Reclaimed dé oplossing! Want bij Reclaimed helpen we je graag met het verpanden van goud, zilver, horloges en diamanten. Zo heb je tijdelijk wat extra ruimte om wat tijd te overbruggen. En het belangrijkste: Je bent je kostbare stuk niet kwijt.

Tijdens het afsluiten van een verpanding is een BKR-controle niet nodig waardoor je direct je geld krijgt.

Reclaimed in samenwerking met het Goudwisselkantoor

In elke Reclaimed winkel is een Goudwisselkantoor gevestigd. Zo kun je gebruik maken van alle verschillende diensten. Zo kun je ook verpanden in Almere, Rotterdam of Maastricht. Is dat niet in de buurt? Dan is het ook mogelijk om in één van de vele locaties van het Goudwisselkantoor te bezoeken.

Verpanden van goederen wordt al jaren gedaan door het Goudwisselkantoor. Je kunt ons dan ook een vertrouwd adres noemen. Niet alléén betrouwbaarheid is belangrijk. Ook worden jouw spullen veilig en verzekerd opgeslagen en wordt de beste service geboden. Het kan zijn dat je nog nooit iets hebt verpand en daar vragen over hebt. Deze vragen zullen we allemaal beantwoorden.

Sieraden verpanden

Wat kun je allemaal verpanden?

 • Gouden sieraden
 • Zilveren sieraden
 • Exclusieve sieraden
 • Gouden horloges
 • Exclusieve horloges
 • Munten van goud of zilver
 • Baren
 • Diamanten
 • Verzamelingen

Verpanden? Hoe werkt dat eigenlijk bij Reclaimed?

Om je goed te informeren gaan we een aantal belangrijke vragen beantwoorden.

 1. Wat moet ik meenemen om te verpanden?
 2. Wat is mijn goud en zilver waard bij verpanden?
 3. Wat zijn de kosten van het verpanden?
 4. Wat zijn de voorwaarden bij verpanden?
 5. Krijg ik ook een bewijs mee?
 6. Hoe wordt mijn verpanding bewaard en geregistreerd?

Wat moet ik meenemen om te verpanden bij Reclaimed?

Om een verpanding bij Reclaimed is het belangrijk een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Dit kan een rijbewijs, paspoort of een ID-kaart zijn. En natuurlijk het onderpand!

Wat is mijn goud of zilver waard bij verpanden?

Om de waarde van je onderpand te bepalen word je ontvangen door een taxateur van het Goudwisselkantoor. De taxateur zal alle aangeboden goederen, bijvoorbeeld gouden sieraden, taxeren en controleren op echtheid. Dit gebeurt allemaal waar je bij bent. Heb je vragen? Dan kan de taxateur deze vragen direct beantwoorden.

De waarde van de spullen zijn belangrijk. De taxatiewaarde bepaald welk bedrag je maximaal kunt krijgen als je de spullen gaat verpanden bij Reclaimed. Een lager bedrag is altijd mogelijk.

Wat zijn de kosten van het verpanden?

Bij verpanden betaal je rente over het verpandingsbedrag. Over dit bedrag hoef je maar 4,5% rente te betalen. Dit bedrag wordt per maand berekend en kan na 3 maanden worden verlengd of afgelost. Wanneer het onderpand weer wordt opgehaald wordt het verpandingsbedrag + de rente betaald.

Wat zijn de voorwaarden bij verpanden?

Alle voorwaarden die gelden tijdens het verpanden worden met je doorgenomen. Zo is de verpandingstermijn minimaal drie maanden. Op het pandbewijs wordt getoond wanneer de verpanding afloopt. Dit wordt de vervaldag genoemd. Op deze datum kun je of alleen de rente betalen of de rente + het verpandbedrag. Als je te laat bent wordt het onderpand nog 7 dagen extra bewaard. Hiervoor worden dan wel extra kosten gerekend. Zo ben je niet direct je onderpand kwijt. Extra service noemen we dat! 

Om een verpanding af te sluiten zal de taxateur je vragen om een geldig legitimatie te tonen. Alle gegevens die nodig zijn worden geregistreerd en komen later op het pandbewijs te staan.

Krijg ik ook een bewijs mee?

Ben je het helemaal eens met de voorwaarden? Dan worden alle persoonsgegevens en het onderpand in het systeem verwerkt. Wanneer deze gegevens goed zijn ingevuld wordt er een pandbewijs opgemaakt. Je tekent ervoor dat je het onderpand bij ons achter laat en akkoord gaat met de algemene voorwaarden. 

Wij kunnen het pandbewijs voor je uitprinten of via de mail versturen. Belangrijk is wel dat je tijdens het ophalen of verlengen van je verpanding het pandbewijs kunt laten zien. Dit is het bewijs dat het onderpand van jou is. 

Op een pandbewijs staan de volgende gegevens:

 • Persoonsgegevens
 • Een omschrijving van het onderpand (ingebrachte goederen)
 • De beleenwaarde
 • Beleningstermijn
 • Het bedrag wat terug betaald moet worden
 • Contactgegevens van het Goudwisselkantoor filiaal
 • Algemene voorwaarden

 

 


Hoe wordt mijn verpanding bewaard en geregistreerd?

Na het afsluiten van de verpanding worden alle spullen gefotografeerd, geregistreerd in het DOR register en daarna veilig en verzekerd opgeborgen. Wanneer je het onderpand op komt halen moet je één of twee dagen van tevoren contact opnemen. Zo hebben wij ruim de tijd om op een veilige manier je verpanding klaar te zetten.

De 6 redenen om te verpanden bij Reclaimed - Goudwisselkantoor:

Geen administratiekosten

Verzekerde opslag

Geen BKR–notering

Hoge taxatiewaarde

Geen inkomensverklaring

Geen afsluitprovisie