Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Cartier

Bekijk alle Cartier horloges en sieraden. Koop je Cartier horloge of sieraad bij Reclaimed. Of het nu gaat om een mooie vintage Pasha de Cartier horloge of een model Tank? Naast mooie horloges is er ook een mooie vintage Cartier sieraden collectie. Allemaal in goede staat en kwaliteit. Reserveer online en bekijk het Cartier sieraad of horloge in één van onze locaties bij jou in de buurt. Het aanbod vintage items bij Reclaimed wisselt voortdurend. Al onze Cartier horloges worden verkocht met garantie. Wil jij je Cartier horloge veilig en vertrouwd verkopen of repareren? Bezoek onze winkels of neem contact met ons op.

Cartier

Een Cartier horloge kan je online kopen bij Reclaimed jewels. Op onze website worden mooie exclusieve horloges getoond van een hoge kwaliteit. Merkhorloges zijn vaak voorzien van een Zwitsers uurwerk. Cartier horloges zijn gemaakt met precisie en van de hoogste kwaliteit. Door hun jaren lange ervaring zijn nieuwe en vintage modellen zeer intrek bij verzamelaars en liefhebbers.

Altijd al graag een Cartier horloge willen kopen? Bij Reclaimed jewels bieden wij jou nu de kans om een mooi exclusief horloge te kopen tegen mooie prijzen. Onze horloges worden gecontroleerd en worden alleen in goede staat aangeboden. Zo krijgt een gebruikt Cartier horloge de eer die het verdient. Bij Reclaimed jewels bieden wij je de mogelijkheid om het horloge te bekijken in één van onze locaties. Ook voor vragen, inruilen, veilen en verkopen van horloges staan wij voor je klaar.

Cartier historie

Het sieradenmerk Cartier is het eerste sieradenmerk ter wereld. Het is opgericht door Louis-François Cartier. Begin 1900 is het eerst polshorloge een feit. In 1916 werd Cartier gevraagd om een horloge te maken voor het Franse leger, zodat de soldaten in de loopgraven de tijd konden aflezen. Een leren bandje was te kwetsbaar in de strijd en daar was de eerste metalen polsband een feit. Omdat deze polsband veel leek op een de rupsband van de legertanks kreeg dit horloge de naam Tank. Na de oorlog was dit horloge symbool van heldhaftigheid en moed. Later werden er ook horloges ontworpen voor de vrouw. Door vele stijliconen wordt dit merk gedragen. Kortom, een merk met stijl en klasse.

De meest bekende type Cartier horloges zijn: 21 Chronoscaph, 21 Must de Cartier, Baignoire, Ballerine, Ballon Blanc, Ballon Bleu, Calibre de Cartier, Calibre de Cartier Chronograph, Calibre de Cartier Diver, Captive de Cartier, Clé de Cartier, Couga, Crash, Délices de Cartier, Diabolo, Drive de Cartier, Hypnose, La Dona de Cartier, Lanières, Panthère, Pasha, Pasha C, Pasha Seatimer, Roadster, Ronde de Cartier, Ronde Croisière de Cartier, Ronde Louis Cartier, Ronde Solo de Cartier, Rotonde de Cartier, Santos, Santos 100, Santos Demoiselle, Santos Dumont, Santos Galbée, Tank, Tank Américaine, Tank Anglaise, Tank Divan, Tank Française, Tank Louis Cartier, Tank MC, Tank Solo, Tank Vermeil, Tonneau en Tortue