Reclaimed jewels | Dé juwelier in Almere 

Op zoek naar een juwelier in Almere? Bij Reclaimed Jewels vind je alles wat jij zoekt. Van trendy items tot exclusieve merken. In onze winkel aan de Stationsstraat tref je een collectie sieraden aan die je niet snel weer zult vinden. Heel veel unieke exemplaren en een aanbod tot twee keer zo groot als bij de gemiddelde juwelier.

Bijzondere juwelier

Reclaimed verzamelt unieke exemplaren, zowel nieuw als gedragen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit armbanden, bedels, broches, kettingen, hangers, oorbellen, horloges en ringen van goud en zilver. De sieraden zijn opvallend scherp geprijsd. Van veel stukken is er maar één exemplaar, waardoor de collectie voortdurend wisselt. Zo is je bezoek aan Reclaimed jewels steeds weer verrassend.

Sieraden met garantie

Heb je interesse in exclusieve items van de merken Omega, BreitlingRolex of Cartier? Of zoek je een trendy horloge van bijvoorbeeld Casio, Festina, Michael Kors, Seiko of Daniel Wellington? Wij hebben ze voor je! Zowel gedragen als in nieuwstaat. We controleren al onze producten op echtheid en kwaliteit en verkopen ze met 6 maanden garantie. Dat geeft je de zekerheid dat je echt iets goeds koopt.

Reclaimed jouw juwelier!

Ontdek zelf dat Reclaimed jewels in Almere je steeds weer verrast. We gaan zelfs nog een stap verder dan je zou verwachten. Want je kunt bij Reclaimed je sieraden ook reparerenverkopen, veilen of verpanden. Zelfs beleggen in goud of zilver is mogelijk. Bezoek onze juwelierswinkel in Almere of bestel online in de webshop. Je bent van harte welkom! 

Deze bijzondere Almeerse juwelier is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in gouden en zilveren sieraden, horloges en diamanten. 

Reclaimed jewels Almere
Stationsstraat 51
1315 KG Almere
Tel: 036-5260900
almere@reclaimed.nl 

 

Openingstijden:
Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30