Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Buitenlands geld wisselen

Buitenlands geld wisselen is ook één van de diensten van Reclaimed. Zo kun je makkelijk buitenlandse valuta bestellen voor je wel verdiende vakantie of misschien voor een buitenlandse transactie. En heb je wat overgehouden? Geen probleem. Want het inwisselen van vreemde valuta is ook mogelijk.

Wie kent het niet? Je gaat op vakantie, je houdt geld over en het beland in een laadje. Laat dat oude vakantiegeld niet verstoffen? Want het is mogelijk dat deze oude biljetten ook nog inwisselbaar zijn. Gewoon even meenemen bij een bezoek aan een Reclaimed winkel. Je weet maar nooit!

Buitenlands geld wisselen bij Reclaimed

Reclaimed in samenwerking met Geldwisselkantoor

Reclaimed is dé juwelier voor vintage sieraden. Maar naast het verkopen van mooie spullen willen wij onze klanten ook de beste service bieden. Geld wisselen is daar één van de diensten van. Elke Reclaimed winkel heeft een Geldwisselkantoor punt. Door de samenwerking met het Geldwisselkantoor is het nu mogelijk om buitenlands geld te wisselen. Het wisselen van valuta buiten de eurozone wordt steeds moeilijker gemaakt door het sluiten van servicepunten van banken en wisselkantoren die stoppen. 

Het Geldwisselkantoor heeft een netwerk met meer dan 100 punten waar elke dag valuta wordt gewisseld. Dus die overgebleven dollars, ponden en franken zijn geen probleem. Wij wisselen het graag voor je!

Wat voor buitenlands geld kan ik wisselen bij Reclaimed?

Bij Reclaimed is het mogelijk om bijna 100 verschillende valuta's te wisselen. Naast bankbiljetten kun je ook muntgeld inwisselen. Bij buitenlandse valuta wordt een verschil gemaakt in geld wat nog als betaalmiddel wordt gebruikt en welke niet. De meeste wisselkantoren wisselen alleen buitenlands geld wat courant is. Zeg maar de nieuwe dollars of Engelse ponden. Maar bij het Geldwisselkantoor is het ook mogelijk om die oude dollars, ponden en zelfs Nederlandse guldens in te wisselen. Dus neem alles gewoon mee dan kan een deskundige medewerker van het Geldwisselkantoor alles bekijken.

Waarom geld wisselen bij Reclaimed?

Wat is er nu makkelijker dan tijdens het shoppen even snel dat overgebleven buitenlandse geld te wisselen. Of om direct vreemde valuta te kopen of te bestellen. Want er is altijd een standaard voorraad aanwezig. En dat allemaal op een vertrouwd adres en officieel erkend door De Nederlandsche Bank. Zo kunnen we particuliere en zakelijke transacties uitvoeren. Dus ook als je een bedrijf hebt en uit een deal buitenlands geld hebt ontvangen is dat geen probleem.

Geen Reclaimed winkel in de buurt? Geen probleem. Je kunt ook online buitenlands geld te bestellen en ophalen in één van de 100 afhaallocaties in Nederland!

Betalen met buitenlands geld bij Reclaimed?

Ben je in Nederland op vakantie of maak je een business trip? Dan is het leuk om een uniek cadeau mee te nemen. Want die zijn er volop in de vintage collectie van Reclaimed.

Maar dan…Kun je ook betalen met buitenlands geld bij Reclaimed? Dat kan. Door de samenwerking met het Geldwisselkantoor kun je vele soorten buitenlands geld wisselen voor euro’s. Het geld wordt direct gewisseld voor euro’s zodat je direct een mooi vintage sieraad kunt kopen uit de collectie van Reclaimed.

Maar dit geldt natuurlijk niet alleen voor buitenlandse klanten. Ook jij kunt je oude vakantiegeld of andere overgebleven valuta inwisselen voor euro’s. Zo vind je er toch een leuke en nieuwe bestemming voor!!