Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Armbanden met diamanten

Houd je van iets unieks, iets bijzonders? Reclaimed jewels ook! Daarom vind je in onze shop armbanden met een verhaal. Stuk voor stuk exemplaren met nostalgie. Een mix van materialen, kleuren, stijlen en culturen maken van de armbanden unieke collectors items. En met onze verschillende thema’s vind je altijd een exemplaar wat bij je past. Bij je dag, je werk, je uitje of gewoon omdat het helemaal iets voor jou is. Verwen jezelf met zo’n unieke armband!

Armband met diamanten vol glamour en elegantie

Op zoek naar glamour en elegantie? Bij Reclaimed jewels kun je een armband met diamanten kopen.  Sieraden met diamanten zijn populair om hun elegante uitstraling. Bij elke gelegenheid zou een armband met diamanten indruk maken. Stijlvol en toch glamour. Ga je voor een ingetogen slavenarmband gezet met briljanten of een tennisarmband met 180 briljant geslepen diamantjes.

Bij Reclaimed jewels kun je een armband met diamanten kopen met een verhaal. Bekijk de collectie armbanden en geef jezelf of een ander één cadeau. Maak iedereen jaloers met een prachtige armband om je pols.

Gouden slavenarmband met briljanten

Een gouden slavenarmband met briljanten is een klassiek sieraad en een prachtig product. Misschien heb jij nog een gouden slavenarmband die niet veel gedragen wordt. Combineer deze met een slavenarmband met briljanten. Door slavenarmbanden te combineren maak je het weer trendy en fashionable. Ook leuk te combineren met een stoer horloge uit de collectie van Reclaimed jewels.

Maak je keuze uit verschillende gouden slavenarmbanden met diamanten. Geelgoud of een combinatie van geel- en witgoud. Ook de zetting van de diamanten kan verschillend zijn. Meestal zijn de briljant geslepen diamanten in een rij gezet of in een witgouden klauwzetting. Zo krijgen kleine briljantjes extra schittering.

Wat een gouden slavenarmband met briljanten zo speciaal maakt is de eenvoud en schoonheid van het sieraad. Mooi te combineren met een verlovingsring of gouden rijring. 

Gouden schakelarmband met diamanten

Je gaat voor glitter en glamour met een gouden schakelarmband met diamanten. Wow, wat een sieraad. Schakelarmbanden met diamanten worden vaak gemaakt van goud en gecombineerd met andere edelstenen. Er zijn verschillende variaties in soorten schakels, kleuren en breedtes.

Reclaimed jewels heeft schakelarmbanden in witgoud, geelgoud of een combi. Bi-color armbanden zijn heel populair. Diamanten worden vaak in witgoud gezet. Dit om maximaal te profiteren van de schittering van de briljanten.

Ben je op zoek naar het juiste cadeau voor je vriendin, vrouw of misschien wel je moeder? Bekijk de prachtige gouden schakelarmbanden in een hoogwaardige kwaliteit. Maak indruk met een elegant en glamorous cadeau van Reclaimed jewels. Elke diamant verdient een nieuwe kans om bij jou te schitteren. 

Een witgouden schakelarmband

Met een witgouden schakelarmband heb je een top sieraad in huis. Verschillende schakels, vormen en kleuren edelstenen maken het tot een topstuk in je sieraden doosje. Geef het perfecte cadeau aan je geliefde of misschien wel voor jezelf. Tijdloze schoonheid maakt deze vintage witgouden schakelarmbanden tot een moderne klassieker.

Zoals je weet geeft Reclaimed jewels sieraden een nieuwe kans. Vintage sieraden zijn erg populair vanwege het hergebruik en de prijzen. Met een vintage witgouden schakelarmband met diamanten profiteer je van beide! Een tijdloos elegant sieraad met een goed verhaal en een goed gevoel koop je online bij Reclaimed jewels.   

Tennisarmband met diamantjes

Wil je bling bling en dan met echte diamanten? Dan is een tennisarmband echt iets voor jou! De meeste tennisarmbanden met diamantjes hebben 1, 2, 3 of zelfs 4 rijen stenen. De diamantjes worden symmetrisch naast elkaar in een klauwzetting gezet. Soms worden er ook gekleurde diamanten gebruikt of in combinatie met saffier en smaragd.

Naast de populaire klauwzetting zijn er ook tennisarmbanden met diamanten met verschillende schakels. De diamanten worden in de schakels gezet en kunnen naast briljant ook een andere slijpvorm hebben.

Een tennisarmband wordt ook wel diamantarmband genoemd. De naam van dit prachtige sieraad is ontstaan toen toptennisster Chris Evert in een wedstrijd haar armband verloor. De sluiting was gebroken en de wedstrijd werd stil gezet. Vandaar dat deze armband een tennisarmband wordt genoemd.

Gouden armband met diamanten online bestellen

Heb je de online shop van Reclaimed jewels goed bekeken en je keuze gemaakt? Bestel dan snel en eenvoudig online en betaal met IDEAL of PayPal. Een gouden armband met diamanten online bestellen kan lekker makkelijk vanuit je eigen huis.

Bij alle sieraden van Reclaimed jewels staan alle specificaties genoemd. Heb je eventueel nog vragen over een bepaald sieraad? Neem dan vooral contact met de klantenservice