Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Ringen met diamanten

Geef jezelf een persoonlijke touch! Een ring brengt je hand tot leven. Met een subtiel design, of juist door uitgesproken vormen en kleuren. Kies de ring die bij jou past! Bij Reclaimed jewels vind je altijd een geschikt exemplaar. Voor een doordeweekse werkdag, een etentje met je geliefde of een familiefeest in het weekend. Laat je hand je visitekaartje zijn. Van wie jij bent. Zoals de fransen zo mooi zeggen: ‘Je suis moi-même’.

Ring met diamanten kopen

Een ring met diamanten in verschillende stijlen en kwaliteiten

Wil jij je partner blij maken en een ring met diamanten kopen? Zoek in de online shop van Reclaimed jewels naar een ring met diamanten die past bij haar stijl. Want bij een speciale gelegenheid kan een diamantenring niet missen. Ga je voor groot of voor veel briljanten? Verschillende stijlen en kwaliteiten komen voorbij in de uitgebreide collectie van Reclaimed jewels.

Maak een groot gebaar en verras elke vrouw met een speciale diamantenring. Het online kopen van een ring met diamanten wordt zo een speciale verrassing. Alle soorten en maten staan online zodat het kopen van een ring met diamanten veel eenvoudiger wordt.

Kies de juiste ring met diamant bij Reclaimed jewels

Het maken van de juiste keuze is vaak niet eenvoudig. Welke ring met diamanten is de beste. Bij het uitzoeken van een ring kun je eenvoudig de filters inschakelen. Het is belangrijk te weten om welke gelegenheid het gaat. Is het voor dagelijks gebruik, heeft ze lange of korte vingers. En wat is mijn budget? Bij Reclaimed jewels koop je namelijk vele vintage ringen met diamanten tegen aantrekkelijke prijzen. Iets wat niet onbelangrijk is.

De prijs van een ring met diamant wordt mede bepaald door de grote en kwaliteit van de diamanten. Bij kleinere stenen is het natuurlijk minder belangrijk. De kwaliteit wordt bepaald naar aanleiding van de Clarity, Cut, Color en Carat. Hoe hoger de kwaliteit, hoe duurder de steen. Maak een goede afweging bij de keuze die je maakt. Reclaimed jewels staat altijd voor je klaar om je te adviseren.

Antieke gouden ring met diamanten

Ben jij meer van de antieke sieraden? Dan kan Reclaimed veel voor je betekenen. Antieke gouden ringen met diamanten zijn sieraden met een verhaal, een historie. Vaak doorgeven in de familie of zorgvuldig bewaard.

Antieke gouden ringen zijn vaak bezet met verschillende edelstenen of mineralen.  Veel van deze ambachtelijke sieraden komen uit de Art-Deco en Art-Noveau periode. Prachtige antieke gouden ringen in wit en geelgoud. De antieke gouden ringen uit de Art-Deco periode zijn vaak wat robuustere ontwerpen met veel diamanten in oud slijpsel. De Art Noveau ringen zijn vaak gebaseerd op natuurlijke vormen en zijn prachtige gestileerd. Een waar kunstwerkje om je vinger.

Voor iemand die echt iets speciaals zoekt is een antieke gouden ring met diamanten de beste keus. Een speciaal sieraad met historie en bij Reclaimed jewels is elke antieke gouden ring uniek.

Ring met diamanten en andere edelstenen kopen

Zoek je kleur in een ring met diamanten? Dan kun je het beste een ring kopen met verschillende edelstenen. Een entouragering, rijring of een mooie rozetring worden vaak gecombineerd met smaragd, robijn en saffier. Andere edelstenen zijn natuurlijk ook mogelijk. Beken kleur en stem je ring af op de gelegenheid en je eigen stijl.

Ringen met diamanten en edelstenen zijn leuk om met elkaar te combineren of om een statement te maken. Bekijk goed wat bij je past. Zoek je een brede ring met veel bling bling, dan zijn brede handen of lange vingers geschikter. Een kleine hand met kortere vingers zijn geschikter voor een meer elegantere ring zoals een rijring of een eternity ring.

Deze tips zijn belangrijk als je een ring met diamanten wil kopen voor iemand in het bijzonder. Jij maakt de keuze voor een prachtige cadeau maar dan wel met deze tips in het achterhoofd.

Gouden zegelring met diamant

Naast ringen voor vrouwen heeft Reclaimed jewels ook een gouden zegelring met diamant voor de heren. De klassieke herenring is vaak gezet met een onyx en wordt versierd met een enkele briljant geslepen diamant.

Ga je meer voor een statement? Dan zijn er ook zegelringen met diamanten en robijnen bijvoorbeeld. Vaak gezet in een pavé zetting.

Kwaliteit van diamanten

De kwaliteit van diamanten is een zeer belangrijk onderdeel van een ring. Kies je voor een gouden ring met een enkele grote steen dan zijn fouten sneller zichtbaar. In een pavé ring worden vaak kleinere stenen gebruikt waarvoor de kwaliteit niet zo heel belangrijk is. Deze diamantjes zijn vaak zo klein dat de kwaliteit niet te beoordelen is voor het blote oog.

De kwaliteit van diamanten bepaald ook de prijs. Is je budget niet zo groot en wil je wel een grote steen? Ga dan voor een mindere kwaliteit diamant. De prijzen van ringen met diamanten kunnen dus onderling van elkaar verschillen.

De specificaties van de diamanten wordt bij elke ring getoond. Kijk naar het karaat, zuiverheid, kleur en slijpkwaliteit. Alle ringen met diamanten zijn gecontroleerd en schoongemaakt. Want alleen het beste is voor Reclaimed jewels genoeg. 

Slijpvormen van diamanten

Diamanten hebben verschillende slijpvormen maar de ronde slijpvorm, de briljant, is het meest bekend. Naast briljant geslepen diamanten heb je ook de peer, hart, ovaal, baguette, markies en prinses geslepen diamanten.

Er zijn ook veel ringen met diamant met verschillende slijpvormen. Denk aan briljant en prinses geslepen diamanten. Bij het kopen van de juiste slijpvorm is de stijl van de drager belangrijk. Maar ook wanneer je een ring met diamanten draagt. Als je deze ring dagelijks draagt is een grote diamant vaak niet verstandig. Een peer, ovaal of markies geslepen diamanten zijn gevoeliger en kunnen makkelijker beschadigen. Ook de zetting van een steen speelt daarbij een belangrijke rol.

De zetting van een diamant in een ring

Naast de soort, stijl, steen en diamantvorm is de zetting van de steen bepalend. Een diamant in een perfecte zetting brengt meer schoonheid en duurzaamheid. Reclaimed jewels heeft veel ringen met diamanten in verschillende zettingen.

Chaton zetting, bezel zetting, span zetting, pavé zetting, gladomzetting en de railzetting. Allemaal verschillende manieren om een diamanten te zetten en anders uit te laten komen. 

Een verlovingsring wordt vaak gemaakt van witgoud met een grotere steen. Vaak een solitair ring of entourage ring. De diamanten worden dan chaton gezet. De diamanten wordt ingeklemd met pootjes, ook wel klauwzetting genoemd. Dit is de meest voorkomende en bekende diamantzetting.

De meer fancy ringen met verschillende diamanten en edelstenen worden in een railzetting geplaatst. De stenen worden naast elkaar in een soort kanaaltje gezet. 

Als je echt een statement wilt maken met een grote ring vol bling bling dan moet je een pavé ring kopen. De kleine diamantjes worden strak naast elkaar gezet zodat er een grote zee van diamantjes ontstaat.

Online een diamanten ring kopen

Online een diamanten ring kopen kan eenvoudig en snel. Houd bij het kopen van een ring met diamanten rekening met de tips! Zekers als je een ring koopt voor een gelegenheid, verloving of een cadeau. Houdt rekening met de stijl van de drager en de smaak. Gaat ze voor een antieke, vintage ring of toch voor een moderne ring.

Reclaimed jewels heeft genoeg keuze uit ringen met diamanten. Eenvoudig te bestellen via de online shop. Besteed zoveel tijd je wilt en als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen. Vandaag bestellen en morgen in huis. Hoe makkelijk kan het online kopen van een diamanten ring zijn.

Diamanten ring bestellen

Alles goed bekeken en vergeleken? Dan wordt het tijd om jou gouden ring met diamanten te bestellen. Met klik op de knop zit je bestelling in de winkelwagen. Betalen? Gewoon met IDEAL, Overboeking, MisterCash of PayPal. Lekker snel en veilig.

Is het niet wat je had verwacht of is de maat niet goed? Geen probleem. Ruilen kan binnen 14 dagen.