Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Ons verhaal

Reclaimed Jewels verzamelt bijzondere sieraden. Elk stuk in onze collectie heeft wat te vertellen. Het is met liefde gemaakt, gedragen of gekoesterd. Klaar voor nieuwe avonturen. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de uitgebreide collectie, die tot twee keer zo groot is als bij de gemiddelde juwelier. Van veel sieraden is er maar één exemplaar, waardoor de collectie voortdurend wisselt en een bezoek aan Reclaimed steeds weer verrast.

Herkomst
Reclaimed Jewels is onderdeel van Goudwisselkantoor. Een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in edelmetaal en de verzamelbranche. Op meer dan 140 kantoren in Nederland, België en Duitsland worden gouden sieraden, munten, goud- en zilverwaren ingekocht, geveild, belegd en verpand. We hebben dus veel kennis over herkomst, materialen en waarde. Zo weet je zeker dat je kwaliteitstukken koopt!

Breken met tradities
Reclaimed Jewels breekt met de tradities in de juweliersbranche. Geen sluizen of gesloten deuren, maar juist een open pui die shopliefhebbers verwelkomt en uitnodigt om het unieke assortiment te ontdekken. De laagdrempeligheid en aantrekkelijke winkelpui heeft een enorme aantrekkingskracht op de passanten in de winkelstraat. Vanuit de straat kijk je de prachtige winkel in, waar geen vitrines of balies te zien zijn, maar sieraden juist de aandacht en ruimte krijgen die ze verdienen. Liefhebbers kunnen de collectie uitgebreid zien en de prijs bekijken zonder dat er een verkoper aan te pas hoeft te komen.

Unieke productpresentatie
Reclaimed wil bijzondere sieraden bereikbaar maken voor iedereen. Betaalbare sieraden, die toch echt zilver of goud zijn en een unieke presentatie verdienen. Bij Reclaimed worden de sieraden ingedeeld vanuit verschillende stijlen. Er is veel aandacht voor productpresentatie en oog voor detail. Dat komt terug in de winkel, waardoor de winkel een aantrekkelijke en geheel ‘eigen’ look&feel heeft gekregen. En dan is er nog iets bijzonders; je kunt sieraden bij Reclaimed ook inruilen, taxeren, verkopen, verpanden of laten repareren.

Veilig kopen
Bij Reclaimed koop je veilig en vertrouwd online en in onze winkels. Wij zijn lid van lid van de Thuiswinkelwaarborg en van de Federatie Goud en Zilver. 

 

Bezoek onze winkels in Almere, Rotterdam en Maastricht of shop online.