Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Waar kan ik mijn retourzending aanmelden?
Op de factuur van uw aankoop vindt u een QR-code die u kunt scannen. U wordt dan doorverwezen naar de website van Returnista. Op de website kunt u uw ordernummer en e-mailadres invullen, waarna u vervolgens de retourzending kunt aanmelden. Of klik hier om direct uw retourzending aan te melden.

Waar moet het artikel aan voldoen als ik het wil retourneren?
Enkel ongedragen artikelen in oorspronkelijke staat van ontvangst, waar het label van Reclaimed nog aan bevestigd is, mogen worden geretourneerd.

Zijn er kosten verbonden aan retourneren?
Er zijn geen kosten verbonden aan het retourneren van artikelen, tenzij u het pakket verzekerd wilt verzenden. Verzekerd verzenden kost 1,99 euro en uw pakket is hiermee verzekerd tegen schade en verlies, tot een bedrag van 200 euro.

Kan ik ook een artikel in de winkel retourneren?
Ja, u kunt zowel artikelen die u via de webshop als in de winkel heeft gekocht, zonder afspraak in één van onze winkels retourneren. Neem dan wel uw factuur of bon van aankoop mee. Webshopbestellingen die via IN3 zijn betaald, mogen niet in de winkels worden geretourneerd, maar moeten via de website van Returnista retour worden aangemeld.

Binnen welke termijn kan ik een gekocht artikel retourneren?
U kunt tot 14 dagen na de ontvangstdatum van uw aankoop uw gekochte artikelen retourneren.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, of de link via deze link https://reclaimed.returnista.com/nl, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 


Ons retouradres:
Reclaimed Jewels

Industrieweg 24

3286BW Klaaswaal

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.