Reclaimed jewels | Dé juwelier in Klaaswaal 

Op zoek naar een juwelier in De Hoeksewaard? Bij Reclaimed Jewels vind je alles wat jij zoekt. Van trendy items tot exclusieve merken. In onze showroom aan de Industrieweg 24 tref je een collectie sieraden aan die je niet snel weer zult vinden. Heel veel unieke exemplaren en een aanbod tot twee keer zo groot als bij de gemiddelde juwelier.

Bijzondere juwelier

Reclaimed verzamelt unieke exemplaren, zowel nieuw als gedragen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit armbanden, bedels, broches, kettingen, hangers, oorbellen, horloges en ringen van goud en zilver. De sieraden zijn opvallend scherp geprijsd. Van veel stukken is er maar één exemplaar, waardoor de collectie voortdurend wisselt. Zo is je bezoek aan Reclaimed jewels steeds weer verrassend.

Sieraden met garantie

Heb je interesse in exclusieve items van de merken Omega, BreitlingRolex of Cartier? Of zoek je een trendy horloge van bijvoorbeeld Casio, Festina, Michael Kors, Seiko of Daniel Wellington? Wij hebben ze voor je! Zowel gedragen als in nieuwstaat. We controleren al onze producten op echtheid en kwaliteit en verkopen ze met 6 maanden garantie. Dat geeft je de zekerheid dat je echt iets goeds koopt.

Reclaimed jouw juwelier!

Ontdek zelf dat Reclaimed jewels in Klaaswaal je steeds weer verrast. We gaan zelfs nog een stap verder dan je zou verwachten. Want je kunt bij Reclaimed je sieraden ook reparerenverkopen, veilen of verpanden. Zelfs beleggen in goud of zilver is mogelijk. Bezoek onze showroom in Klaaswaal of bestel online in de webshop. Je bent van harte welkom

Deze bijzondere Klaaswaalse juwelier is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in gouden en zilveren sieraden, horloges en diamanten. 

Reclaimed jewels Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal
Tel: 0186-746764
klaaswaal@reclaimed.nl 

Openingstijden:
Maandag: 9:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten