Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Rolex

Bekijk onze Rolex horloge collectie. Koop je Rolex horloges bij Reclaimed of je nu op zoek bent naar een Rolex Datejust of een Rolex Submarinier. Reserveer online en bekijk je Rolex horloge in één van onze locaties bij jou in de buurt. Het aanbod vintage horloges bij Reclaimed wisselt voortdurend. Al onze Rolex horloges worden verkocht met garantie. Wil jij je Rolex horloge veilig en vertrouwd verkopen of repareren? Bezoek onze winkels of neem contact met ons op.

Rolex

Een Rolex horloge kan je online kopen bij Reclaimed jewels. Op onze website worden mooie exclusieve horloges getoond van een hoge kwaliteit. Merkhorloges zijn vaak voorzien van een Zwitsers uurwerk. Cartier horloges zijn gemaakt met precisie en van de hoogste kwaliteit. Door hun jaren lange ervaring zijn nieuwe en vintage modellen zeer intrek bij verzamelaars en liefhebbers.

Altijd al graag een Rolex horloge willen kopen? Bij Reclaimed jewels bieden wij jou nu de kans om een mooi exclusief horloge te kopen tegen mooie prijzen. Onze horloges worden gecontroleerd en worden alleen in goede staat aangeboden. Zo krijgt een gebruikt Rolex horloge de eer die het verdient. Bij Reclaimed jewels bieden wij je de mogelijkheid om het horloge te bekijken in één van onze locaties. Ook voor vragen, inruilen, veilen en verkopen van horloges staan wij voor je klaar.

Rolex historie

Hans Wildorf en zijn zwager Alfred Davis beginnen in 1905 in Londen het bedrijf Wilsdorf & Davis. Ze kochten verschillende horlogeonderdelen en plaatsen deze in horlogekasten voor juweliers die onder hun eigen naam horloges met hun merknaam op de wijzerplaat willen verkopen.

Hans Wildorf wilde de zaken serieus aanpakken door de invoerrechten en belastingen te betalen en zijn handel in horloges voortzetten en liet in 1908 de naam Rolex registreren in La-Chaux-de-Fonds in Zwitserland. Rolex was een eenvoudige naam, en goed uit te spreken en paste met 5 letters goed op de wijzerplaat.

In 1910 gaat Hans Wildorf zich richten op de kwaliteit van de beweging van het uurwerk. Daar uit ontstaat de eerste polshorloge uit die een Official certificaat krijgt door de Official Watch Rating Centre. Rolex is er in geslaagd een record aan verschillende certificaten te krijgen voor hun kwaliteit van beweging in hun Rolex horloges.

Hans Wildorf  verhuist in 1919 met Rolex naar Geneve waar dan ook de officiële naam Rolex SA. Word gelanceerd. In 1926 is het eerste Oyster horloge een feit. Het horloge is waterdicht en stofdicht. Om dit horloge aan een grondige testen wordt er in 1927 besloten een zwemster die het Kanaal overzwemt hiermee te laten zwemmen. Het Rolex Oyster horloge slaagt glansrijk door de test en hiermee is het eerste duikershorloge een feit.

De meest bekende type Rolex horloges zijn: Air King, Air King Date, Air King Precision, Bubble Back, Cellini, Cellini Danaos, Cellini Date, Cellini Dual Time, Cellini Prince, Cellini Time, Chronograph,Datejust,Datejust II, Datejust Oysterquartz,Datejust Pearlmaster, Datejust Turn-O-Graph, Lady-Datejust, Lady-Datejust Pearlmaster, Day-Date / President, Day-Date 40, Day-Date II / President II, Day-Date Oysterquartz, Daytona, Explorer, Explorer II, GMT-Master, GMT-Master II, Milgauss, Oyster Perpetual,Oyster Perpetual Date, Oyster Perpetual Lady, Oyster Perpetual Lady Date, Oyster Precision, Prince, Sea-Dweller, Sea-Dweller 4000, Sea-Dweller Deepsea, Sky-Dweller,Submariner, Submariner (No Date), Submariner en de Yacht-Master