Reclaimed jewels | Dé juwelier in Rotterdam | Nu geopend!

Op zoek naar een juwelier in Rotterdam? Bij Reclaimed Jewels vind je alles wat jij zoekt. Van trendy items tot exclusieve merken. In onze winkel aan de Hoogstraat tref je een collectie sieraden aan die je niet snel weer zult vinden. Heel veel unieke exemplaren en een aanbod tot twee keer zo groot als bij de gemiddelde juwelier.

Bijzondere juwelier

Reclaimed verzamelt unieke exemplaren, zowel nieuw als gedragen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit armbanden, bedels, broches, kettingen, hangers, oorbellen, horloges en ringen van goud en zilver. De sieraden zijn opvallend scherp geprijsd. Van veel stukken is er maar één exemplaar, waardoor de collectie voortdurend wisselt. Zo is je bezoek aan Reclaimed jewels steeds weer verrassend.

Rotterdamse juwelier

Kom je uit een ander stadsdeel b.v. Delfshaven, Overschie, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk,  Feijenoord, IJsselmonde, Prins Alexander of Charlois?   Reclaimed Rotterdam is gevestigd in hartje centrum en makkelijk bereikbaar en op 2 minuten lopen vanaf metrostation Beurs waar je bij aankomst via de Koopgoot naar de Markthal loopt. Reclaimed Rotterdam gevestigd aan de linkerkant op de Hoogstraat 197 onder Hudsons Bay en naast TOP MAN. Kom je met de auto dan adviseren wij u te parkeren bij Qpark.

Sieraden met garantie

Heb je interesse in exclusieve items van de merken Omega, BreitlingRolex of Cartier? Of zoek je een trendy horloge van bijvoorbeeld Casio, Festina, Michael Kors, Seiko of Daniel Wellington? Wij hebben ze voor je! Zowel gedragen als in nieuwstaat. We controleren al onze producten op echtheid en kwaliteit en verkopen ze met 6 maanden garantie. Dat geeft je de zekerheid dat je echt iets goeds koopt.

Reclaimed jouw juwelier!

Ontdek zelf dat Reclaimed jewels in Rotterdam je steeds weer verrast. We gaan zelfs nog een stap verder dan je zou verwachten. Want je kunt bij Reclaimed je sieraden ook reparerenverkopen, veilen of verpanden. Zelfs beleggen in goud of zilver is mogelijk. Bezoek onze juwelierswinkel in Rotterdam of bestel online in de webshop. Je bent van harte welkom! 

Deze bijzondere Rotterdamse juwelier is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in gouden en zilveren sieraden, horloges en diamanten. 

Reclaimed jewels Rotterdam
Hoogstraat 197 
3011 PM Rotterdam
Tel: 010-3020550
rotterdam@reclaimed.nl 

 

Openingstijden:
Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Leef en kijk met ons mee : https://photos.app.goo.gl/wokw7lMQDS1W24me2