Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Oorbellen met bloedkoralen

Heb je een feest of uitje? Met onze oorbellen kom je gegarandeerd goed voor de dag. Houd je van  kleine, gedistingeerde exemplaren? Of meer van opvallende oorbellen bezet met antiek bloedkoraal? Reclaimed jewels laat je altijd schitteren. Je kunt het ook eens omdraaien. Laat je oorbellen niet het sluitstuk, maar uitgangspunt van je dress zijn. Houd je kleding rustig en geef je oorbellen alle ruimte. Wie ga jij verrassen?

Oorbellen met bloedkoraal

Zoek je iets speciaals, iets met zeldzame edelstenen? Oorbellen met bloedkoraal worden al eeuwen lang gedragen. Vaak in combinatie met bloedkoralen colliers en ringen. Bloedkoraal werd jaren lang geïmporteerd uit Italië en werd alleen door de elite gedragen. Sinds jaren is het verboden om bloedkoraal te winnen om zo het koraal in de Middellandse zee te beschermen.

Reclaimed jewels is dé juwelier om oorbellen met bloedkoraal te kopen. Vaak worden ze verwerkt in gouden oorknoppen of stekers. Met ronde kasten of bloemvormig. De stenen worden prachtig cabochon geslepen  om de diepe rode kleur extra kracht te geven.

Oorstekers met bloedkoraal kopen

Reclaimed jewels heeft diverse oorstekers met bloedkoraal. Een echt vintage sieraad die geldt als een echte klassieker. Net als bij parels is bloedkoraal een natuurproduct. Het mooiste koraal wordt verwerkt in oorstekers, hangers en andere oorsieraden. Als je oorstekers met bloedkoraal wilt kopen kun je kiezen uit diverse soorten. De meeste bloedkoraal oorbellen worden gezet in een ronde of bloedvormige kast. Solitair of met meerdere kleinere stenen. Prachtig gegraveerd om het net iets extra’s te geven. Bij Reclaimed jewels zijn alle vintage oorstekers uniek en koop je een sieraad met geschiedenis.  Misschien heb een je een andere sieraad met bloedkoraal en wil je de set compleet maken. Bestel dan eenvoudig een paar oorstekers met bloedkoraal in de webshop tegen gunstige prijzen.

De waarde van bloedkoraal

Bloedkoraal is beschermd en mag niet meer worden gewonnen om de natuur te beschermen. Vele internationale klanten zijn zich hier van bewust wat bloedkoraal in de toekomst een flink stuk duurder maakt. Er komt immers geen nieuw bloedkoraal op de markt. Wat overblijft zijn de bestaande kralen en sieraden. De waarde van bloedkoraal zal dan ook in de toekomst alleen maar stijgen. In verschillende delen van de wereld geloven ze in de geneeskrachtige werking van worden ze veel verwerkt in sieraden en traditionele kleding.

Gouden oorbellen met bloedkoraal

Gouden oorbellen met bloedkoraal zijn vaak versierd met een gouden kast en pin aan de achterzijde. In Nederland wordt traditioneel gebruik gemaakt van 14 karaat geelgoud. E goudsmid zet de gepolijste bloedkoralen in mooie gegraveerde kasten of uitgesneden randen in verschillende vormen.

Bloedkoralen oorbellen in goud worden vaak gecombineerd gedragen. Met een fijne armband, collier of ring. Misschien ben jij een oorbel kwijt geraakt of wil jij de set compleet maken? Bij Reclaimed jewels is er keuze uit verschillende antieke en vintage sieraden met bloedkoraal. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Kijk eens rond in de verschillende soorten gouden sieraden met bloedkoraal.

Online oorbellen met bloedkoraal kopen

Bij Reclaimed jewels bestel je snel en eenvoudig unieke sieraden met bloedkoraal. Gewoon online in een uitgebreide shop met vele vintage en nieuwe sieraden. Bestel en betaal makkelijk met IDEAL, Overschrijving, Mister Cash of PayPal. Bij elke bestelling boven de €50.- wordt alles gratis thuis bezorgd.

Is je bestelling niet goed? Dan kun je binnen 14 dagen je oorbellen of andere sieraden terug sturen.