RECLAIM IT POINT

Heb jij (oude) kostbaarheden van goud of zilver en wil je die verkopen? Laat deze dan vrijblijvend taxeren in ons RECLAIM IT POINT. Je hoeft bij ons geen afspraak te maken. Je kunt onze winkel binnenlopen als het jou uitkomt en vragen om een taxatie. 

Wat kun je verkopen?

Je kunt bij ons je gouden en zilveren sieraden, baren en munten van goud en zilver, horloges, diamanten en zelfs een collectie munten verkopen. Wij helpen je in een aparte ontvangstruimte, waar onze deskundige taxateur je kostbaarheden in alle rust beoordeelt.

Jarenlange ervaring

RECLAIM IT POINT is onderdeel vaGoudwisselkantoor en staat garant voor jarenlange ervaring in de wereld van edelmetalen en verzamelobjecten. Je krijgt dus een deskundige taxatie en een goede prijs. Besluit je de sieraden te verkopen? Je ontvangt dan direct het geld, contant of per bank. Je kunt de waarde ook omzetten in tegoedbonnen van Reclaimed jewels. Misschien een idee om iemand blij te maken met de cadeaucard van Reclaimed jewels!

Ook kopen, verpanden en veilen

Bij het RECLAIM IT POINT kun je ook (beleggings)goud en zilver kopen en kostbaarheden tijdelijk verpanden. Daarnaast zijn we taxatie- en inname punt voor veilingobjecten zoals exclusieve sieraden, diamanten en horloges, zilveren voorwerpen, munten, bankbiljetten, kunst en antiek.

Ben je niet in de mogelijkheid om ons te bezoeken of ga je liever niet met veel waarde op stap? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.