Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Breitling

Bekijk onze Breitling horloge collectie. Koop je Breitling horloges bij Reclaimed of je nu op zoek bent naar een Breitling Navitimer of een Breitling SuperOcean. Reserveer online en bekijk je Breitling horloge in één van onze locaties bij jou in de buurt. Het aanbod vintage horloges bij Reclaimed wisselt voortdurend. Al onze Breitling horloges worden verkocht met garantie. Wil jij je Breitling horloge veilig en vertrouwd verkopen of repareren? Bezoek onze winkels of neem contact met ons op.

Breitling

Een Breitling horloge kan je online kopen bij Reclaimed jewels. Op onze website worden mooie exclusieve horloges getoond van een hoge kwaliteit. Merkhorloges zijn vaak voorzien van een Zwitsers uurwerk. Breitling horloges zijn gemaakt met precisie en van de hoogste kwaliteit. Door hun jaren lange ervaring zijn nieuwe en vintage modellen zeer intrek bij verzamelaars en liefhebbers.

Altijd al graag een Breitling horloge willen kopen? Bij Reclaimed jewels bieden wij je nu de kans om een mooi exclusief horloge te kopen tegen mooie prijzen. Onze horloges worden gecontroleerd en worden alleen in goede staat aangeboden. Zo krijgt een gebruikt Breitling horloge de eer die het verdient. Bij Reclaimed jewels bieden wij je de mogelijkheid om het horloge te bekijken in één van onze locaties. Ook voor vragen, inruilen, veilen of verkopen van horloges staan wij voor u klaar.

Breitling historie

Het horlogemerk Breitling is opgericht in 1884 door Léon Breitling. Hij was een technicus die zijn leven wijdde aan chronografen en timers. Polshorloges zoals wij die nu kennen werden voor het eerst gemaakt in 1899. Het Zwitserse bedrijf leverde zijn producten aan de industrie, wetenschap en de sport. Later ook aan de luchtvaart en de autosport. Breitling leverde polshorloges aan de Royal Air Force One, De Luftwaffe en de Amerikaanse Luchtmacht. De meest bekende type Breitling horloges zijn: Navitimer, Chronomat, Avenger, Superocean, Heritage, Chronoliner, Colt, Transocean, Galactic, en Montbrilliant.