Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Retour, Ruilen en Herroepingsrecht

Is je bestelling toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

U kunt hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Bij uw bestelling zit een modelformulier voor herroeping waarop we precies uitleggen hoe je de bestelling kunt retourneren. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Wanneer u goederen wenst te retourneren dan kunt u dit ook altijd laten weten via ons contactformulier of 088-1021010 echter dit is niet verplicht.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering)onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Het retourneren van uw goederen is geheel kosteloos via ons POSTNL antwoordnummer. 

Retouradres:
Reclaimed 
Antwoordnummer 1306
3286 ZZ Klaaswaal
Nederland

Wilt u retourneren via een andere verzenddienst of buiten Nederland? Dan zijn de directe kosten van het terugzenden van de goederen voor uw rekening. Voor buitenlandse retourneringen kunt u gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping.

Retouradres:
Reclaimed
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal
Nederland

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Graag de goederen retourneren in originele verpakking indien dit redelijkerwijs mogelijk is. Schade die mogelijk voortvloeit door het niet juist retouren of verpakken komt voor uw rekening.

Retourneren kan natuurlijk ook in onze winkels in Almere, Rotterdam en Maastricht we betalen dan het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) terug.

Aankoopbedrag terugstorten

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.