Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Juwelier in Zwolle? Ontdek het vintage aanbod bij Reclaimed | Afhaallocatie Zwolle

Reclaimed is dé online juwelier in Zwolle voor nieuwe en vintage sieraden van goud en zilver. Winkel online en haal je bestelling op in Zwolle aan de Thomas á Kempisstraat. Lekker makkelijk en het scheelt je tijd en geld. De afhaallocatie in Zwolle is gevestigd in het Goudwisselkantoor. Door deze samenwerking kun je online kiezen uit meer dan 100 afhaallocaties in Nederland, België en Duitsland. Zo kun je unieke vintage sieraden en horloges online bestellen, reserveren, afhalen en betalen bij de Reclaimed juwelier in Zwolle. Zo eenvoudig is het!

Ringen kopen in ZwolleArmbanden kopen in ZwolleKetting kopen in ZwolleOorbellen kopen in Zwolle
Ringen ArmbandenKettingenOorbellen
    
Horloges kopen in ZwolleHangers kopen in ZwolleBorches kopen in ZwolleOverige vintage sieraden kopen in Zwolle
HorlogesHangersBrochesOverige
    
    

 

Reclaimed brengt sieraden en bijzondere items naar juwelier Zwolle

Ben je op zoek naar een leuke vintage gouden ring met Diamant of een exclusief Rolex horloge? Of wil je net even wat anders dan de meeste Zwolse juweliers? Breng dan een bezoek aan de Reclaimed winkel bij jou in de buurt. Woon je niet in de buurt van een Reclaimed winkel maar ben je wel op zoek naar een juwelier? Dan brengen wij jouw bestelling gewoon naar Zwolle. Zo simpel is het.

De sieraden van Reclaimed zijn goedkoper geprijsd dan bij de andere juweliers in Zwolle, Kampen, Wezep of Hattem. Bekijk online alle gouden en zilveren ringen, armbanden, kettingen, oorbellen, hangers en broches. Alle sieraden zijn gemaakt van goud of zilver en zijn daarop gecontroleerd en gekeurd volgens de waarborgwet. Zo weet je zeker dat je altijd een product koopt van goud of zilver.

Reclaimed in samenwerking met het Goudwisselkantoor Zwolle

Reclaimed in samenwerking met het Goudwisselkantoor Zwolle Juwelier Zwolle - Afhaallocatie Reclaimed
 

 

Het Goudwisselkantoor is al jaren actief in de in- en verkoop van sieraden. In meer dan 100 locaties in Nederland, België en Duitsland worden prachtige sieraden ingekocht. Het selectieteam van Reclaimed beoordeelt alle ingekochte sieraden.

Als deze sieraden mooi genoeg zijn worden ze weer in nieuwstaat gebracht om zo weer een nieuwe bestemming te krijgen. Zo zijn we uniek, goedkoper en duurzamer dan de meeste juweliers in Zwolle.

Kwaliteit in vintage sieraden

Alle sieraden worden natuurlijk verkocht met garantie. Ook worden alle sieraden gecontroleerd en gekeurd volgens de waarborgwet. Zo weet je zeker dat je altijd een product koopt van goud of zilver.

Exclusieve pre-owned vintage horloges bij juwelier Zwolle

Ben je op zoek naar een horloges van bekende merken zoals Breitling, Cartier, Chopard, Rolex en Omega? Wij hebben altijd een wisselend aanbod horloges door de in- en verkoop van exclusieve Zwitserse horlogemerken. Alle pre-owned horloges worden in een goede staat aangeboden en verkocht met garantie. Koop daarom direct online of reserveer het horloge. Wij zorgen dat het voor je klaar ligt in Zwolle.

Bestelling afhalen in Zwolle

Reclaimed is dé online juwelier met een afhaallocatie in Zwolle. Zo kun jij je bestelling ophalen aan de Thomas á Kempisstraat. Kies bij het bestellen Zwolle als afhaallocatie. Handig als je toch in de stad bent voor een boodschap.

Na het bestellen van je sieraden gaan de medewerkers van Reclaimed direct voor je aan de slag en wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden naar Zwolle. Je ontvangt direct een email wanneer de bestelling is verzonden en onderweg is naar de afhaallocatie.

Zodra het Goudwisselkantoor in Zwolle de bestelling heeft ontvangen, krijg je ter bevestiging een email dat je de bestelling kan komen afhalen binnen 7 werkdagen.

Neem je orderbon + een geldig legitimatiebewijs mee naar de afhaallocatie. De betaling hebben wij al geregistreerd.

Reserveren, afhalen en betalen Zwolle

Naast direct bestellen en online betalen is het ook mogelijk om sieraden en horloges te reserveren. Na het invoeren van al je gegevens kun je Zwolle kiezen als afhaallocatie.

 

De medewerkers van Reclaimed gaan direct voor je aan de slag. We proberen je bestelling nog dezelfde dag te verzenden naar Zwolle. Je ontvangt direct een email wanneer de bestelling is verzonden en onderweg is naar de afhaallocatie.

Zodra de bestelling of reservering is ontvangen bij het Goudwisselkantoor in Zwolle, krijg je ter bevestiging een email dat je de bestelling binnen is.

Zo heb je 7 dagen de tijd om je sieraad of horloge te passen, te voelen en uiteraard goed te bekijken. Service noemen we dat! Ben je helemaal tevreden? Dan kun je op locatie contant of per pin betalen.

Sieraden online bestellen en thuis in Zwolle laten bezorgen

Helemaal geslaagd in je zoektocht naar die speciale ring of dat mooie luxe horloge? Dan kun je het sieraad online bestellen en in de regio Zwolle laten bezorgen. Wanneer het pakketje wordt verstuurd sturen wij je direct de track en tracé gegevens toe. Zo weet je precies wanneer je pakketje wordt bezorgd.

Bezoek onze Reclaimed winkels en ervaar de wereld van vintage sieraden en horloges.

Reclaimed heeft meerdere winkels in Nederland die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Ervaar de wereld van speciale sieraden en horloges die zeker anders is dan bij de gewone juweliers in de regio Zwolle.

Zwolle, Kampen, Wezep, Dalfsen, Ommen, Heino, Wapenveld, Heerde, IJsselmuiden, Genemuiden, Zwartsluis, Meppel, Nieuwleusen, Hasselt of Hattem.

 

Bij een bezoek aan het Goudwisselkantoor in Zwolle kun je naast het afhalen ook direct profiteren van alle andere diensten.

1 | Sieraden taxeren 2 | Sieraden verkopen 3 | Sieraden verpanden 4 | Beleggen in goud & zilver 5 | Valuta wisselen