Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Reclaimed Jewels gaat verder als Goudwisselkantoor

Reclaimed Jewels en Goudwisselkantoor bundelen nu hun krachten onder één naam, waardoor we onze diensten nog toegankelijker maken voor jou als klant. Reclaimed Jewels is als dochterbedrijf in het leven geroepen om zich te specialiseren in vintage sieraden en pre-owned horloges. Daarom blijven wij jouw vertrouwde keuze wanneer we deze nieuwe fase in gaan als onderdeel van Goudwisselkantoor. Een bekende naam in edelmetalen en valutamarkt.  

Wat betekent dit voor jou? 

Het betekent dat je dezelfde passie, expertise en kwaliteit kunt verwachten waar we bekend om staan, maar met een breder aanbod van mogelijkheden en diensten door het samengaan met Goudwisselkantoor. Hierdoor kunnen we onze service uitbreiden en jou nog beter van dienst zijn. 

Voor nu blijft jouw winkelervaring zoals je die van ons gewend bent. We blijven ons altijd inzetten voor verbetering om jouw winkelervaring nog eenvoudiger te maken. Heb je een account bij ons? Je account blijft intact met jouw bestelgeschiedenis en voorkeuren. We begrijpen hoe belangrijk het is om vertrouwd te blijven met het bestelproces en we zorgen ervoor dat je dezelfde gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie blijft ervaren.  

Je bent altijd van harte welkom in onze winkels, waar we dezelfde service en persoonlijke aandacht bieden die je van ons gewend bent. 

Bezoek vandaag nog onze webshop of kom langs in onze winkels om de wereld van vintage, pre-loved  en pre-owned juwelen en horloges te ontdekken. Nu nog rijker en meer divers dankzij het samengaan met Goudwisselkantoor. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van jouw perfecte juweel.