Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Baume & Mercier

Bekijk onze Baume & Mercier horloge collectie. Koop je Baume & Mercier horloges bij Reclaimed of je nu op zoek bent naar een Baume & Mercier Capeland of een Baume & Mercier Hampton. Reserveer online en bekijk je Baume & Mercier horloge in één van onze locaties bij jou in de buurt. Het aanbod vintage horloges bij Reclaimed wisselt voortdurend. Al onze Baume & Mercier horloges worden verkocht met garantie. Wil jij je Baume & Mercier horloge veilig en vertrouwd verkopen of repareren? Bezoek onze winkels of neem contact met ons op.

Baume & Mercier

Een Baume & Mercier horloge kan je online kopen bij Reclaimed jewels. Op onze website worden mooie exclusieve horloges getoond van een hoge kwaliteit. Merkhorloges zijn vaak voorzien van een Zwitsers uurwerk. Baume & Mercier horloges zijn gemaakt met precisie en van de hoogste kwaliteit. Door hun jaren lange ervaring zijn nieuwe en vintage modellen zeer intrek bij verzamelaars en liefhebbers.

Altijd al graag een Baume & Mercier horloge willen kopen? Bij Reclaimed jewels bieden wij jou nu de kans om een mooi exclusief horloge te kopen tegen mooie prijzen. Onze horloges worden gecontroleerd en worden alleen in goede staat aangeboden. Zo krijgt een gebruikt Baume & Mercier horloge de eer die het verdient. Bij Reclaimed jewels bieden wij je de mogelijkheid om het horloge te bekijken in één van onze locaties. Ook voor vragen, inruilen, veilen en verkopen van horloges staan wij voor u klaar.

Baume & Mercier historie

Het merk vindt zijn oorsprong al in 1830 als de broers Louis-Victor en Cèlestin Baume zijn het bedrijf oprichten. Louis was een vooruitstrevende horlogemaker met visie. Om naam te maken in meerdere landen straten de broers in Engeland het bedrijf “Baume Brothers”. Ze winnen vele prijzen en maken naam als horlogemakers.

In 1918 wordt het bedrijf voorgezet door de kleinzoon van Louise, William Baume en vriend William Mercier. Zij openen een horlogewinkel in Geneve. Dit was het begin voor het exclusieve en elegante horlogemerk Baume & Mercier. In 1940 maken zij naam met het model The Marquise. Een dameshorloge die een samensmelting is van horloge en sieraad. De meest bekende type Baume & Mercier horloges zijn: Capeland, Catwalk, Classima, Clifton, Hampton, Ilea, Linea, Promesse en Riviera.