Navigatie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Verrassend lage prijzen
  • Unieke vintage sieraden
  • 8.3 beoordeling door klanten

Gratis uniek sieraad naar keuze

11 September 2020
Gratis uniek sieraad naar keuze

Komt u regelmatig in het centrum van Almere? Dan moet u zeker even bij Reclaimed jewels binnenstappen. De bijzondere sieradenshop aan de Stationsstraat 51 heeft veel nieuws te bieden. De winkel kreeg binnen en buiten een sfeervolle restyling. Honderden nieuwe sieraden kregen een plekje in de winkel. Ook de cadeaukaart heeft zijn intrede gedaan. Bovendien mag bij besteding van 39,95 of meer een gratis sieraad uitgezocht worden. ( deze alleen in onze winkel in Almere)

Chique decembercollectie

Speciaal voor de decembermaand staat in de winkel het thema ‘Evening Glamour’ centraal. Sieraden van goud en zilver met veel sierstenen en diamanten zijn geselecteerd voor deze collectie. Chique sieraden die mensen laat stralen op een feestelijke gelegenheid. Deze tijdelijke collectie kunnen bezoekers op hun gemak bekijken, aanraken en passen. Op vrijdag 23 december is er zelfs een extra koopavond om deze sieraden aan te schaffen.

Gratis sieraad cadeau

Om bezoekers in deze dure maand extra te verwennen, geeft Reclaimed gratis sieraden weg. Bij aankoop vanaf € 39,95 mag de klant een uniek sieraad naar keuze uitzoeken uit een speciale selectie zilveren sieraden. Wil je zelf ook iets cadeau doen aan een geliefde of bekende, maar is kiezen lastig? Dan is de nieuwe cadeaucard van Reclaimed een mooie oplossing.

Vernieuwde thema-indeling

In de winkel van Reclaimed jewels is veel nieuws te zien. Honderden nieuwe sieraden en horloges zijn toegevoegd aan het assortiment. De sieraden zijn ook opnieuw ingedeeld in vijf herkenbare stijlen: romantisch, elegant, glamour, design en stoer. Zo vinden bezoekers snel iets in de stijl die bij hen past.

Unieke sieraden

Al met al genoeg redenen om even binnen te stappen in deze eigentijdse sieradenwinkel. Bezoekers zullen zich verbazen over de vele unieke sieraden. Volgens Reclaimed jewels zijn alle sieraden met liefde gemaakt, gedragen of gekoesterd.