Glamour

Je schittert op elk feest met deze feestelijke collectie. Opvallende stukken in luxe materialen als diamanten, saffieren, smaragd en andere edelstenen. Perfect voor bijzondere gelegenheden.

Ontdek de collectie
Elegant

Tijdloze schoonheid zit hem in eenvoud. Onze Elegant collectie heeft een ingetogen luxe die elke outfit een elegante touch geeft. Vrouwelijk, subtiel en klassiek. For classy ladies!

Ontdek de collectie
Design

Voor de liefhebbers van geometrische, uitgesproken vormen en design. In deze collectie hebben we heel wat bijzondere stukken weten te verzamelen. Statementpieces die iedere cleane, Scandinavische look helemaal afmaken.

Ontdek de collectie
Stoer

Of je nu man bent of vrouw, soms wil je gewoon even lekker stoer en uniek. Dat kan met deze collectie van vintage sieraden. Draag er één of twee tegelijk voor die dagen dat je zin hebt in een duidelijk statement.

Ontdek de collectie
The story continues

Wat ga jij vertellen?

Reclaimed verzamelt de verhalen achter bijzondere sieraden. We vertellen ze graag door en geven jou de kans er nieuwe aan toe te voegen. Elk stuk in onze collectie heeft wat te vertellen. Het is met liefde gemaakt, gedragen of gekoesterd. Klaar voor nieuwe avonturen. 

The story continues

Nieuw binnen

Zilveren goud vergulde fantasie ring met strik bezet met zirkonia € 24,00€ 11,00
Bicolor solitair hanger bezet met diamant € 799,00€ 399,00
Geelgouden ring bezet met tijgeroog € 319,00€ 159,00
Geelgouden creolen € 159,00€ 79,00
''Vakkundig op maat en reparatieservice''
De 7 CLAIMS VAN RECLAIMED